Over
Koen Martens

Als grondlegger van verschillende ondernemingen kan Koen putten uit een volgepakte bagage aan praktijkervaring. En als geboren inspirator kan hij ook jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Als financieel expert, bodemloos vat vol vindingrijkheid én mensenmens.

Hier is Koen op LinkedIn

Ondernemer

Een kien oog voor businessideeën met potentieel. Een sluitend financieel plan om dat potentieel vervolgens uit te puren. En de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Koen is een doener die dingen voor elkaar krijgt. Een strijdmakker die de frontlinie niet schuwt, maar samen met jou de vooropgestelde doelen onverstoorbaar aftikt, één voor één.

Business coach

Ervaring is er om te delen. En dat doet Koen dan ook. Welgemikt advies dat niet alleen jouw business doet groeien, maar ook jouw capaciteiten als ondernemer. Altijd de rust zelve, maar wél door te zeggen waar het op staat.

Keynote speaker

Als begenadigd spreker boort Koen de onderwerpen aan waar jij als ondernemer écht iets aan hebt. Want ondernemen is een goed idee goed uitvoeren. En dan kom je in aanraking met allerlei facetten waar je voorheen nog nooit bij stilstond. Frisse inzichten van iemand die het zelf gedaan heeft, geven je hersenen opnieuw zuurstof om verder te ploegen.